RSS Feed

maandag 7 december 2009

Maandag 07 december - Pittige Maandag



Aanstaande maandag, 07 december, zal de vijfde avond van 'Smaken Verschillen' plaatsvinden in het Hofman Café!
De muziek zal die avond verzorgd worden door Yori Swart, Rogier Pelgrim en Nienke & Merijn.

Yori Swart

Deze singer/songwriter uit Noord-Holland schrijft liedjes waar mensen lekker naar kunnen luisteren, maar met een serieuze ondertoon.
Ze is maatschappij kritisch en probeert dit te uiten in haar muziek.

Luister hier: http://www.myspace.com/yorisongs

Rogier Pelgrim

Rogier Pelgrim is 22 jaar, woont in Ede, en rondt begin 2009 zijn studie journalistiek af. Al sinds 2000 is hij frontman van de rockformatie Nuclear Playground waarmee hij al jaren lang optredens heeft gedaan door het hele land. Maar begin 2009 wil hij zich ook gaan richten op een carrière als singer songwriter. In februari van dat jaar geeft hij zijn eerste concert, en wel in zijn eigen studentenkamer; een huiskamerconcert voor zijn eigen vrienden en huisgenoten. Meerdere optredens in huiskamers, cafés, theaters en zalen volgen.

Rogier is een veelzijdige vocalist met een groot stem bereik. Met zijn kopstem bereikt hij ijzingwekkende hoogtes. Soms brengt hij zijn teksten haast fluisterend, soms schreeuwend. Maar de intensiteit waarmee hij muziek maakt staat altijd in dienst van het liedje.

Luister Rogier hier: http://www.myspace.com/rogierpelgrim

Nienke en Merijn

Zangeres Nienke en gitarist Merijn staan voor de leukste easy listening covers en weten elke zaal te verblijden met leuke herkenbare muziek.

Hopelijk tot vanavond !

0 reacties:

Een reactie posten